+40.734.657.035
Schimbă-ți apa, schimbă-ți viața!

Apa acida

Apa acida – pH 6.0 – 4.0

apa acida Kangen, pH 6.0, pH 4.0 nu este potabila
apa acida, filtru Kangen, pH 6.0, pH 4.0
Apa cu o concentratie scazuta de aciditate este folosita in tratamentele de infrumusetare.

Ingrijirea pielii: Proprietatile astringente ale apei acide produse de filtrul Kangen sunt eficiente in tonificarea si imbunatatirea fermitatii pielii. Aplica Kangen Water® pe fata si las-o sa se usuce. De-asemenea, este un excelent tonic de folosit dupa barbierit.

Ingrijirea parului: Foloseste Kangen Water® pentru a clati parul dupa samponare. Reduce incalcirea suvitelor si confera parului un aspect sanatos si stralucitor.

Utilizari casnice: Adauga apa acida in cada pentru a inlatura acumularile nedorite existente pe sistemul de scurgere.

Ingrijirea animalelor de companie: Kangen Water® se poate folosi si in periajul animalelor, aplicata pe perie, avand ca rezultat o blana mai moale si mai stralucitoare.

Utilizari casnice: Clatirea hainelor in apa acida va face hainele mai moi.

apa acida pentru prepararea mancariiPrepararea mancarii

Leguminoase. Diferite tipuri de leguminoase, precum fasolea rosie si mazarea, o sa fie perfect gatite. Aveti grija sa nu le fierbeti prea tare deoarece apa acida scurteaza timpul necesar gatirii.

Legume si fructe. Culorile intense ale capsunilor, asparagusului si vinetelelor nu se vor altera atunci cand sunt spalate si preparate cu aceasta apa.

Alimente prajite. Mancarea prajita iese gustoasa si crocanta atunci cand aluatul este facut cu apa acida.

Alimente congelate. Pulverizati alimentele cu apa acida atunci cand sunt puse la congelat, inclusiv pestii si crevetii, pentru a nu pierde din savoarea acestora atunci cand ii decongelati.

Utilizari casnice

Pete. Pentru a indeparta petele, murdaria, grasimea, lasati zona dificila la inmuiat 24 de ore.

Vesela. Vasele spalate in aceasta apa vor arata mai curate ca niciodata.

Lustruire. Folositi apa atunci cand lustruiti oglinzi, geamuri, obiecte din sticla si chiar curatati-va ochelarii pentru un luciu intens.

Curatenie casnica. Indeparteaza murdaria de pe podeaua din lemn, de pe placi ceramice, fara a lasa reziduuri lipicioase.