+40.734.657.035
Schimbă-ți apa, schimbă-ți viața!

Apa alcalina Kangen

Apa alcalina Kangen – pH 8.0-10.0 (apa potabila)

Apa alcalina Kangen intensifica savoarea apei si a preparatelor. Legumele aburite in apa alcalina retin mai mult din aroma si culoarea lor naturala.

Hidratarea: Bea 2-3 pahare de apa, dimineata, pe stomacul gol. In comparatie cu apa de la robinet, apa alcalina Kangen este inodora, are un gust mai usor si o placuta si dulceaga aroma.

Este important sa incluzi legume in dieta atunci cand consumi o cantitate substantiala de alimente acide precum galbenusul de ou, orezul alb, carnea de pui, de porc, de vita etc. A bea Kangen Water® este la fel de important pentru ca echilibreaza efectele acide si alcaline ale acestor alimente.

Prepararea mancarii: Foloseste Kangen Water® pentru a te scapa de gustul intepator al cepei. Ficatul sau alte astfel de carnuri, care au un miros puternic si neplacut, se pot lasa la inmuiat,timp de 20-30 de minute, in apa Kangen Water®, pentru a neutraliza mirosurile suparatoare.

Prepararea orezului: Utilizeaza Kangen Water® pentru clatire si gatire, rezultatul fiind un orez pufos si delicios.

Cafeaua si ceaiul: Acolo unde gustul si aroma sunt totul, o sa fii surprins de imbunatatirea culorii, a gustului si a aromei. Poti sa folosesti mai putina cafea sau mai putin ceai si sa ai acceasi bogatie de savoare datorita caracterului de extractare pe care il are Kangen Water®.

Supe si ciorbe: Kangen Water® scoate savoarea din ingrediente astfel incat obtii preparate fragede si suculente. Aceasta apa este benefica pentru persoanele care doresc sa reduca aportul de sare deoarece, gatirea in Kangen Water® scade cantitatea de sare sau sos de soia necesara in mod obisnuit.

Plante: Se poate utiliza si la udarea plantelor si florilor. Kangen Water® prelungeste nu doar prospetimea plantelor ci si viata acestora. De-asemena, apa alcalina, cu un nivel al pH-ului de 9.0, poate imbunatati sanatatea plantelor care se afla deja intr-o stare precara. Kangen Water® stimuleaza germinarea si contribuie la procesul de dezvoltarea a semintelor.

Ingrijirea animalelor de companie: Sanatatea animalutelor voastre se va imbunatati considerabil. Neplacutele mirosuri ale acestora (ale corpului, urinei, excrementelor) vor fi atenuate si vor scadea in intensitate.

Utilizari casnice: Excelenta nu doar pentru redarea culorilor intense ale hainelor ci si pentru alte necesitati. O sa adori culorile vii si aprinse obtinute dupa folosirea apei Kangen Water®.

Sanatate: Prin folosire repetata si constanta, tendinta pe care corpul o are spre aciditate va fi treptat schimbata catre o structura alcalina. Bea cel putin 2 litri de apa pe zi pentru a schimba progresiv structura acida intr-una usor mai alcalina.

Curatarea colonului: Incalzeste apa pana cand este la temperatura corpului si foloseste-o pentru a indeparta resturile si deseurile acumulate in colon.

Comanda acum un filtru Kangen si iti vei putea produce apa alcalina direct de la robinetul tau.