+40.734.657.035
Schimbă-ți apa, schimbă-ți viața!

Apa super acida

Apa Super Acida – pH 2.7 si sub

Apa Strong Acidic este excelenta pentru dezinfectare, astfel incat, poate preveni o posibila intoxicare alimentara.

Deoarece folosim apa in igiena zilnica, nimic nu este mai sigur. Apa Strong Acid este cel mai puternic dezinfectant din categoria sa; omoara toti germenii cunoscuti si toate bacteriile in momentul contactului.

apa super acida nu este potabila nu este potabila
apa super acida
Curatarea si dezinfectarea. Sterlizeaza cutite, suprafetele de gatit, prosoapele de bucatarie etc. Curata si dezinfecteaza in interiorul si in exteriorul bucatariei, care este un spatiu propice pentru inmultirea germenilor. Pentru un efect mai puternic de dezinfectare, curatati cu apa Strong Kangen inainte de a folosi apa Strong Acidic. Din cauza aciditatii puternice, metalele ruginite se vor sterge cu un material uscat.

Igiena. Puteti sa va dezinfectati mainile si periuta sau puteti sa folositi apa pentru a va spala pe dinti sau in locul unei ape de gura.

Apa Strong Acidic a fost aprobata pentru dezinfectarea alimentelor in iunie 2002, in concordata cu Legea Igienei Alimentelor, sub denumirea de apa cu aciditate scazuta. Are acum diverse aplicatii, fiind incluse si cele de curatare si dezinfectare a alimentelor, a ustensilelor de bucatarie si a aparatelor de bucatarie.

Saloanele de infrumusetare, saloanele de coafura, fabricile de procesare a alimentelor, gradinitele, centrele de zi, serele, magazinele de animale si azilele, toate aceste afaceri sau institutii culeg beneficiile apei Strong Acidic.