Apă pentru sportivi

Când vorbim despre ce înseamnă a fii sportiv, nu ne referim doar la a practica un sport și a fi orientat spre niște rezultate. A fi sportiv implică un organism și un psihic sănătos. Însăși practicarea sportului te face mai puternic și mai încrezător în tine, iar cât despre a fi sănătos, nu mai vorbim.

Sportul în sine, fie că este vorba despre volei, baschet, fitness sau orice altă activitate sportivă, ajută la dezvoltarea unui organism frumos și sănătos. Însă este nevoie de completarea acestuia cu un regim alimentar bine construit și un consum adecvat de lichide.

Hidratarea corespunzătoare este necesară pe parcursul întregului antrenament și totodată este factorul cheie în prevenirea oboselii pe durata exercițiilor. Nevoia de apă din organism variază în funcție de timpul de efort dar și de condițiile în care acesta se efectuează. Cu cât temperatura din aer este mai ridicată, iar antrenamentul este mai solicitant, cu atât corpul tău va avea nevoie de mai multe lichide. Deshidratarea poate conduce la  dificultăți de termoreglare, oboseală și forță musculara scăzută.

Cu toții știm că exerciţiile fizice au efect benefic asupra inimii, plămânilor şi muşchilor, dar probabil cel mai benefic efect este asupra sistemului limfatic. Vă spuneam zilele trecute cât de important este nivelul pH-ului în organism în mod special pentru un sportiv. În timpul efortului fizic, organismul secretă acizi metabolici, iar astfel pH-ul muschiului scade, iar productia de energie ATP începe și ea să scadă. Sistemul limfatic leagă organele și țesuturile prin intermediul capilarelor care preiau lichidele din țesuturi și le transportă napoi în sânge, ajutând astfel la eliminarea aciziilor din organism. Lipsa exercițiilor fiizice poate duce la blocarea acestui sistem, iar când circulația acestuia este încetinită, celule ajung să se scalde într-o baie acidă,  sunt lipsite de oxigen și devin un mediu propice pentru dezvoltarea de microorganisme.

Consumul de apă Kangen este benefic atât înainte cât și după antrenamentul fizic, ajutând la hidratare, energizare și echilibrare a hiperacidității din organism. Apa alcalină Kangen restabiliște nivelul pH-ului din organism ajutând la buna funcționare a sistemului limfatic și drept urmare a unor rezultate performante a mușchiului care nu se mai contractă. Poți obține rezultate sportive performante datorită mobilității mușchilor dar și datorită dozei de energie pe care ți-o oferă apa Kangen. Totodată acest tip de apă oferă necesarul de săruri minerale pentru organismul tău indiferent de activitatea fizică și durata ei. Consumnând această apă vei putea să pierzi din kilograme mai ușor, dar și să îți menții pielea frumoasă și tonifiată. Având unul din aparatele  Kangen Water de ionizare a apei conectat la robinetul de acasă, îți poți duce zi de zi, la antrenamente, cea mai bogată apă în minerale, benefică întregului organism.

Poți citi mai multe despre beneficiile apei Kangen pe site-ul nostru în rubrica dedicată sportivilor și poți vedea cum Kangen Water a influențat viața și altor sportivi precum Flex Lewis, Toney Freeman și mulți alții.